Vrouw in de sportschool

BIJ ONS

Vanaf 1 maart 2021 werkt Sigma samen met RMsports op de Dalweg 3a in Oostvoorne. Een prettige, veilige omgeving, volledig uitgerust met de nieuwste materialen. Zo wordt het nog makkelijker om aan uw beweegdoelen te werken. Helaas mogen wij vooralsnog geen gebruik maken van onze (binnen)ruimte vanwege Covid-19. Wij hopen u snel weer binnen te mogen trainen.

 

Opleiding

AAN HUIS

Persoonlijke begeleiding aan huis of bij u op locatie in de omgeving Rockanje en Westvoorne. Met goed onderbouwde trainingen op maat begeleid ik u één op één naar uw (beweeg)doel. Of u nu sterker wil worden, fit wil blijven of, letterlijk en figuurlijk, stabieler door het leven wil bewegen, ik ontwerp een trainingsplan wat bij u past. 

Online training

ONLINE

Blijf verantwoord fit op de meest flexibele manier met digitale begeleiding via Zoom. De op maat gemaakte trainingen houden rekening met de (minimale) materialen die u heeft. Vergis u niet; dit maakt de trainingen niet minder (verantwoord) uitdagend. 

Home Fitness

DOE HET ZELF

Ga zelf aan de slag met volledig op maat gemaakte trainingsschema's. Thuis, buiten of in de sportschool. Na een (online) kennismaking volgt u zelfstandig een gepersonaliseerd trainingsplan. Wees verzekerd van een goede houding en stel al uw trainingsvragen aan mij.  

Fitness apparatuur op een houten vloer

NET EVEN ANDERS

Ontvangt u graag begeleiding bij het sporten en staat uw ideale aanpak er niet bij? Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van fysieke en digitale begeleiding of een 'doe-het-zelf'-pakket met net dat beetje meer aandacht. Neem contact met mij op en ik denk met u mee.